Ett osorterat sommarhej

bild 2

Såhär någonting har sommaren sett ut genom min mobil på senaste tiden. Nu är det augusti och jag hoppas på lite mer hav, sol och utomhus. Har ju varit en del men önskar mig lite lite mer sommarliv.

Vi har iallafall ett balkongbord bland växterna på balkongen nu! Man får ta sin lilla pall och knö sig in. En dag handlade jag lite kul grejer som jag var sugen på på Özen Allfrukt. Så det blev middag på hasselbackspotatis, tunna morötter i ugn, haricots verts, hummus och gröna blad.

bild 2

Det känns som om stockrosorna blommat helt överdådigt i år? Älskar det. Älskar också Sofielund <3

bild 1

Annars har jag jobbat en del, på butiken vid St Knut. Söderberg och Sara. Där gör vi havregrynsgröt med rabarbersylt, hasselnötter, mynta och havremjölk. Kallbryggt kaffe också. Allt i krispigt ljus!

bild (1)

Har också varit på antikmarknad i Degeberga. Den regnade halvt bort men hade lika kul för det. Vi gick runt där i typ fyra timmar och sen var vi jättetrötta pga hökögat för loppisfynd hade koncentrerat sig maximalt. Hittade tre Kosmos-koppar med fat (så nu har vi fyra), en Bo Fajans-skål, en fyrkantig tallrik med fiskmönster från något norskt märke plus lite annat smått i keramikväg. Dessutom denna guldiga klimp, en keramikräv av Lisa Larsson. Unnade mig totalt! Så jävla fin, tycker på riktigt att den förgyller mitt liv. Hade dessutom sett den på bild på nätet förut och när den dök upp i verkligheten kände jag bara- där är den!! Den är mysig och lite finurlig samtidigt, vill titta på den länge och ofta.

bild 1

Precis som med detta ansikte!! Det är Arvid (puss livet). Vi har hänger runt, min bästa utflyktskompis. Här njutandes av the fields of Rügen när vi var på semester.

Ta hand om er, önskar er en fin sommarmånad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *